“Voffor” hunden din elsker Tibber!

Hunder elsker familielivet, enten det er å kose seg i sofaen eller være med ut på kjøretur. Den vil være med på alt det som er morsomt og gøy. Det er ikke rart vi kaller den for menneskets beste venn, der den hopper mot deg når du kommer inn døra. Det er vel sjelden du får samme reaksjon fra katten.

Hunden din er også glad i de nye dingsene du har skaffet deg. Og det er ikke uten grunn. For dem som ennå ikke har tatt steget for å skifte over til Tibber, nå har du sjansen. Endelig en smartere løsning for deg som vil ha full kontroll over strømforbruket, velg Tibber!

Strømsparing gir flere turer

Hunder elsker turer, men ikke fordi det som du tror er en tur for å nyte skog og mark, men for å snuse og legge igjen spor. Vel, det spiller ikke så stor rolle når det er strømsparing det hele handler om. Med Tibber sine smarte hjemme-løsninger, så kan dere være i skogen så lenge dere vil. For her er et lite oversiktsbilde:

  • Easee/Zapotec Ladeboks
  • TAppen Tibber Pulse
  • Sensibo Air
  • Nibe Uplink
  • Google Nest Audio

Voffor liker hunden disse dingsene?

La oss se nærmere på de ulike dingsene du kan få med eller hos Tibber.

Ladeboks

En ladeboks gjør det enkelt å ha en operativ bil til en hver tid. Den gjør at bilturen blir utslippsfri og naturen grønn. Her elsker hunden å være sammen med deg på tur.

Tibber Pulse

Tibber Pulse er appen som viser deg hvor mye du forbruker av strøm. En hund vil ha akkurat perfekt temperatur når den skal dorme på sofaen, og derfor kan du justere, regulere og varme huset slik du vil.

Sensibo Air

Sensibo Air sørger for at at varmepumpe og andre enheter fungerer optimalt. Det er rett og slett en termostat som man kan fjernstyre for best mulig effekt og minst mulig forbruk når strømmen er dyr. Den kan også registrere uvanlige bevegelser eller temperaturforskjeller.

Nibe Uplink

Denne funksjonen er nokså ny. Den kan kobles til en varmtvannstank, slik at den ikke bruker elektrisitet når strømmen er dyr. Hunden liker ikke kaldt vann, så det er godt å vite når man skal betale strømregningen neste gang.

Google Nest Audio

Med Google Nest Audio trenger ikke hunden hverken hundepass eller stell. Hvert fall for en liten stund. Når hunden er alene, kan man aktivisere beroligende stemmer eller klassisk musikk. Og ellers er det en skikkelig bra høytaler for å spille av musikk på, eller stille spørsmål om vær og vind.

Hunden elsker Tibber, så derfor mener vi du bør begynne å “tibbre” også!