Få hjelp til hundepass og stell i hverdagen

Hunden er menneskets beste venn og alle som har en hund vet dette. Det er mye ansvar å ha en hund og i vår travle hverdag er det ikke alltid tiden strekker til. Enten man skal reise bort og trenger hundepass eller at man trenger hjelp til å gi hunden nok mosjon i hverdagen – det finnes heldigvis folk som kan hjelpe!

Hundepass

En hund er omtrent som et barn – spesielt når de er yngre. De krever pass og stell. Dersom du skal reise bort mer enn et par timer på dagtid bør du få noen til å passe hunden for deg. De trenger mat og trim og det klarer de ikke å skaffe seg på egenhånd. Dersom du skal bort over lengre tid kan man sende hunden til en kennel, men dette kan også være veldig dyrt for hundeiere. Heldigvis finnes det mange selvstendige hundeelskere som kan passe hunden din. I dag finnes det tjenester hvor man kan fakturere uten virksomhet og man behøver derfor ikke å ha et firma for å jobbe med hundepass.

Få hjelp til hundelufting i hverdagen

Vi kjenner alle til tidsklemma og hvor krevende den kan være, men hunden din trenger fysisk aktivitet. Noen hunder trenger mer enn andre og dalmatinere er en hunderase som krever mer fysisk aktivitet enn mange andre mindre raser. Trening og fysisk aktivitet er ikke bare viktig for hundens kropp, men også sinn. Hunder som ikke får nok fysisk aktivitet kan utvikle depresjon og i ytterste konsekvens bli mannevonde. En hund som ikke får nok mosjon kan også utvikle sykdommer som gjør at den måte oftere til dyrelegen.

Om du føler at du ikke får tid til å lufte hunden nok hver dag finnes det hundeelskere som kan hjelpe deg med dette. Ettersom flere og flere flytter inn i byene har dette blitt mer vanlig i Norge, men dette er ikke et nytt fenomen. I store byer som New York er det mange som arbeider som profesjonelle hundeluftere. Dersom du ønsker hjelp til dette kan du sjekke lokale Facebookgrupper og andre arenaer hvor folk tilbyr tjenester.

Hund i bil på varme sommerdager

Hver eneste sommer hører vi om hunder som blir forlatt i eiers bil på glovarme sommerdager. En hund er et veldig aktivt vesen og det å bli stengt inne i en liten bil kan føles veldig traumatisk. Temperaturen i en bil med klimaanlegget av øker veldig fort i sommervarmen og hundens kropp tåler ikke dette spesielt godt. Dersom du har eller tenker på å skaffe deg hund er det viktig å huske på dette. La alltid et vindu stå på gløtt eller enda bedre, ta med deg hunden ut i frisk luft!