Få mer tid sammen med hunden med elektronisk signering

Hvis du jobber hjemmefra, eller har en kontorjobb som involverer kontrakter og signeringer, vet du at det er mye jobb med papirarbeidet. Du skal skrive kontrakter, sende dem ut, vente på signering og deretter arkivere dem. Alt tar tid. Ville det ikke vært bedre å gjøre denne jobben online? Det kan du med elektronisk signering.

Slik fungerer det

Elektronisk signering er rett og slett signering på nettet. Den eller de som skal signere trenger ikke å skrive ut dokumenter, for så å signere dem, skanne dem og sende dem tilbake. Signeringen skjer enkelt og greit online. Det er like trygt som vanlig signering, og elektronisk signering er også juridisk bindende. Sikkerheten gjør at elektronisk signering er både trygt og enkelt, og det er bankID som bekrefter identiteten til den som signerer. Du sender altså ut dokumentene som e-post, lar partene eller kundene signere, og får deretter dokumentet tilbake, klart til utskrift. Elektronisk signering fungerer både til juridisk kontrakter, handelsavtaler og alle andre papirer du trenger en signatur på.

Tid spart mer fritid

Jobber du hjemme, eller kanskje i egen bedrift, vet du at arbeidstid og fritid lett kan flyte sammen. Kanskje du har opplevd å sitte over arbeidstid og vente på papirer og dokumenter som skal leveres. Det slipper du å bruke tid på når signeringen skjer elektronisk. Og tiden du sparer kan du for eksempel bruke sammen med din firbeinte bestevenn. Du kan til og med sende og motta dokumenter på mobilen, ferdig signert på et blunk. Selvsagt kan du også signere dokumenter som andre sender til deg. Har du med mobilen, kan du signere eller sende dokumenter mens du lufter hunden, er i skogen eller til og med på hundeutstilling. Hunden din kommer helt sikkert til å sette pris på den ekstra tiden dere er sammen, og du kommer antakelig aldri til å gå tilbake til tradisjonell signering igjen. Elektronisk signering sparer deg rett og slett for mye tid og bryderi. Både du og de andre som trenger en kopi av dokumentet kan selvsagt enkelt skrive ut papirkopier og lagre dem akkurat som før. I tillegg har du en ekstra sikkerhet med at dokumentet er lagret online, i tilfelle du mister papirkopien.

Uncategorized