Kjøp matchende klær til deg og hunden din!

Vinteren nærmer seg med stormskritt, og da er det ekstra viktig å kle seg godt! Kanskje du har planlagt å gå til anskaffelse av en liten valp, eller kanskje du allerede har en liten firbeint kamerat der hjemme. Hva passer da bedre enn å kjøpe matchende klær som du og hunden din kan bruke sammen? Kanskje du finner vester til dame fra NA-KD som du kan matche med hunden din?

Trenger hunder klær?

Om hunden din trenger klær eller ikke, kommer an på hva slags hund det er og hvor tykk pels den har. Mange hunder med tynn eller ingen pels, for eksempel en Chihuahua trenger ofte å bruke klær om vinteren for å ikke fryse.

Hva skal man bruke?

Her er det bare fantasien som setter grenser. Det finnes gensere, vester, jakker, små sokker eller sko og mye annet som hunden kan bruke. Vi anbefaler å først finne noe til hunden, og deretter forsøke å finne noe matchende som du kan bruke. Se for eksempel om du finner en fin, svart vest eller jakke som hunden din kan bruke. Deretter ser du om du kan finne et lignende produkt beregnet på mennesker som du kan bruke. Et godt eksempel er å ta en titt på utvalget av vester til dame fra NA-KD. Der finner du utallige utrolig fine vester som er perfekt å bruke når du er ute på tur med hunden. Det finnes med vester til damer fra NA-KD er at de også finnes i en rimelig prisklasse og holder førsteklasses kvalitet.

God tur og lykke til med klesshoppingen!

Hunden