Tapeter for hundeelskere. Puss opp barnerommet!

Er det på tide å pusse opp rommet til barnet ditt? Da vil vi anbefale en nettside hvor du kan finne masse flotte hundetapeter. Vi får ikke nok av hund, og siden du besøker nettsiden vår antar vi at du føler det samme! Hvorfor ikke ha hunder på veggene også?

På barnerommet

Barn er ofte glade i dyr, og kanskje særlig hunder. På Familietapeter.no finner du flere søte tapeter som passer på barnerommet. Et eksempel er den naivistiske Mr.Fox, som i følge navnet skal være en rev, men det ser mest ut som en tegneseriehund. Denne finnes blant annet i både blått og rosa. Du kan også velge den mer tidløse Vallila Sarastus, som er hvit og grå med hundesiluetter. Siden det ikke er en typisk barnetapet, kan denne også passe på et ungdomsrom. For de største hundeelskere er kanskje Time Off favoritten. Her er nemlig flere hunderaser representert, som bulldog, dachs og retriever. Alle hundene er utkledd med søte hatter eller sløyfer rundt halsen. Denne nettbutikken har et stort utvalgt, og vi anbefaler deg å sjekke den ut for å finne dine egne favoritter. Kanskje du også vil ta med barnet ditt som interiørkonsulent? Dette kan bli en koselig familieaktivitet sammen. Trykk på “tapeter” og velg deretter underkategorien “dyr”.

Gå for en fototapet

I tillegg til de tradisjonelle tapetene har familietapeter også et utvalg lekre fototapeter. Å ha et nydelig hundebilde blåst opp på én vegg er et godt alternativ til å tapetsere hele rommet. En slik tapet passer ikke bare på barnerommet, men også på et kontor. Dersom du driver med oppdrett har du kanskje til og med et ekstra rom? Pynt valperommet eller premierommet ditt med et pent foto på veggen. Dersom du søker på “hund” øverst på siden får du opp fem lekre fototapeter. Favoritten vår er utvilsomt Hund und Magnolie. Dette er et nærbilde av ansiktet til en konjakkfarget labrador retriever med magnoliablomster i bakgrunnen. Bildet er veldig vårlig og vakkert, og passer perfekt på veggen! Ta gjerne en titt selv, og fortell hva du synes i kommentarfeltet!