Hunder trenger også møbler

Vi hundeeiere er stort sett som folk flest med unntak av når det kommer til dyrene våre sin velferd. Mange av oss menneskeligjør hunden litt mer enn hva mange kan forstå, men hva gjør vel det? Vi elsker jo den hunden nesten like mye som vi elsker barna våre. I vår travle Jobb hverdag er det desverre slik at hunden tilbringer mange av døgnets timer hjemme i huset å venter på eierne sin, da er det på sin plass at komfort og trivsel er i fokus. Derfor er hundemøbler nå det nye store.

Slik øker hundens trivsel med hundemøbler!

La hunden din ha flere steder den selv kan velge å ligge gjennom dagen. Det kan være mange lange timer fra Matmor/far drar på jobb til han/hun kommer hjem å ved at hunden selv kan bytte på å ligge i gangen, på kjøkkenrya, på hundeteppet i sofaen eller i sitt flotte hundemøbel kan det redusere både kjedsomhet og stress samt øke velvære. Hundene våre har ikke de samme dagligdagse bekymringene som oss mennesker. De tenker ikke på henting av barn, strømregning eller riktig yrkesvalg, de lever i nuet å har det enklere enn oss ansvarsfulle unge/voksne på mange måter. Det de derimot ikke har er mulighet for å legge til rette for sin egen trivsel, det må gjøres av oss. La hunden din selv velge mellom hundemøbel eller hard parkett.

Altfor mange hunder med liggesår fra hardt gulv

En annen god grunn til å ha hunden på faste plasser er renslighet og hygiene. De drar med seg mye bøss og skitt inn i hjemmet, spesielt på sommerstid. Barnåler, sand og pelsen de røyter i tillegg til bittesmå dyr som for eksempel flått. Da vi vi oppgraderte innredningen hjemme var det ikke tvil om at nytt fra furniturebox.no er veien å gå. Ett hundeteppe er enklere å gjøre rent enn stueteppe. Foruten det praktiske er det også en god del å hente på det estetiske plan. Dagens hundemøbler kan være veldig enkle eller de kan være veldig flotte. En prinsesse av en Chihuahua eller en bamse av en St. Berner vil kunne ta seg enda bedre ut i en matchende seng eller teppe.