Bygg et hundehus!

Når kulden kommer har mange hundeeiere mindre lyst til å gå lange turer. Kanskje hunden din også er litt skeptisk til vått vær? Hunden må selvsagt få den nødvendige mosjonen sin daglig, men lar du hunden også være litt ute i hagen, får den brukt sansene sine der også.

Drar du innom Byggmax finner du alle materialene du trenger for å lage et eget hus til bestevennen din. Det er ikke vanskelig å lage et provisorisk hundehus, men har du en handy venn som kan hjelpe, vil huset se mye bedre ut! Husk å kjøpe isolering til hundehuset, så hunden kan ha det lunt og koselig, mens den titter ut. Kanskje kan du bygge en liten kopi av huset ditt? Her kan du være kreativ!

Følg med!

Det er ikke sikkert at hunden din er komfortabel med å være ute i bånd alene. Du kjenner hunden din best. Har du en trygg og nysgjerrig hund, kan den få mer stimuli i hverdagen ved å være ute i hagen. Det er masse spennende lukter, fugler den kan titte på og spennende lyder. Hundehuset bør ligge et sted du kan ha under oppsyn, for eksempel utenfor det rommet du er mest i. Som hundeeier bør man alltid passe på hunden sin, selv om du tror at den er helt trygg i hagen. Det kan komme en aggressiv katt, eller den kan bli skremt, slite av båndet og stikke av.

Se det an

Se an været, hunden må selvsagt ikke fryse. Ser det ut som at hunden din koser seg, vet du at dette er en kjempefin løsning. Virker hunden engstelig eller bjeffer mye, kan ikke hunden være ute alene. Du kan likevel få bruk for hundehuset om sommeren, når du koser deg ute i hagen. Hunden får mer frihet til å gå rundt ute sammen med deg, uten at du trenger å være redd for at den stikker av.